ladymelange.blogg.se

Välkommen!

Jag har sålt min klinik!

Publicerad 2023-06-28 19:13:59 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Ja ni,tänk så det är i livet! Jag startade  upp min fotvårdsklinik 1/9 2010 så i 13 år  har jag jobbat med fotvård.
D och jag byggde lokalen tillsammans och jag hade inte en kund från början eftersom det inte fanns någon fotvård där innan.
Därför har det varit mitt lilla skötebarn/dockskåp har D sagt : )
Men det har varit helt fantastiskt roligt och så många trevliga ,gulliga kunder jag har haft under de här åren! Det är så fina minnen som jag har med mig resten av mitt liv faktiskt.
Jag har verkligen kännt att jag har gjort nytta,och man lär känna varandra .
När jag hade avslutat min utbildning sa jag till mina kursare att jag ska nog bjuda på kaffe och hembakat till mina kunder och det har jag faktiskt gjort ,det är ju också för att jag tycker det är så himla roligt att baka ,annars hade jag aldrig orkat med det : )
 
Så idag den 28/6 tar Rhona Asiimve Okungu över min verksamhet och hon är verkligen en fantastisk fin och trevlig tjej!
Vi fick superkontakt redan när vi träffades första gången nu i mars på Axelsons i Stockholm.
Jag åkte dit för att kolla om det var någon på skolan från Västerås och där var hon , som ett solsken och det kändes bra för oss båda två.
 
Jag fick inte till något bra leende på någon bild : ) men jag är jätteglad att få lämna över klinik och kunder till Rhona.
Hon har arbetat bredvid mig under delar av juni månad så hon har redan träffat en hel del kunnder.
 
Det kommer att bli en otrolig omställning för mig att inte arbeta mera ,men jag ska börja att sjunga i kör igen och sedan har universitetet mycket kurser här i Västerås som man kan gå på.
Sedan har jag ju tre underbara barnbarn,två i Mölndal och en i Stockholm ,så jag kan nog hitta på saker att göra kan jag tänka mig.
 
Ja nu är jag i en ny fas i mitt liv och ännu så länge så känns det bara bra.
Men man vet ju aldrig när det börjar att mörkna i november kanske jag blir deppig,ja vi får väl ta en dag i taget  tänker jag : )
 
Hoppas att ni alla har det bra därute och är det någon som har slutat att arbeta så får ni gärna komma med tips och råd för det kan jag nog komma att behöva eventuellt framöver : )
 
 
 
Kram!
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! I den här bloggen kommer jag att dela med mig av mitt liv. Jag älskar ord och bilder. Min förhoppning är att läsarna ska få inspiration, glädje och vardagspepp. Jag är en kvinna mitt i livet som har ett stort intresse för inredning, att baka och laga mat,mode och skönhet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela